“Në fillim shoku bëri seks me të dashurën, ndërsa tani ishte ai që kurrë nuk e prisja”

Historitë e publikuara në rubrikën e psikologes tek “The Sun”, janë nga më të ndryshmet. Por sot kemi përzgjedhur një histori paksa më të veçantë e më të komplikuar.

Letra e djalit

“Ish e dashura ime, me të cilën kam edhe një djalë, fjeti me shokun tim të ngushtë e ndërsa tani edhe me babanë tim.

Unë jam 26-vjeç ndërsa ajo 24-vjeçe. Ne u ndamë para disa muajsh pasi më tha që nuk më donte më. Së bashku ne kemi edhe një djalë 3-vjeç, i cili jeton me të.

Para se të ndaheshim ne jetonim në një shtëpi të vogël së bashku me babanë tim dhe gruan e tij të tretë. Por pasi u ndamë unë mendova të largohesha dhe të qëndroja tek shtëpia e shokut tim të ngushtë, pasi ajo e kishte më të vështirë të gjente një shtëpi bashkë me djalin.

Deri këtu çdo gjë ishte në rregull dhe disa herë në javë ajo më sillte djalin ta shikoja. Kështu filloi të krijonte shoqëri edhe me shokun tim, tek i cili rrija.

Disa javë më vonë shoku im, i penduar, me thotë se ka bërë një gabim pasi kishte bërë seks me ish të dashurën time. Sigurisht që më erdhi shumë inat dhe vendosa të shpërngulesha tek shtëpia e motrës sime.

Në këtë mënyrë u dhashë edhe më shumë hapësirë për të qëndruar së bashku, edhe pse nuk ishte ky qëllimi im. Më e keqja pas këtyre vjen pasi ime motër më tha të largohesha nga shtëpia, edhe pse nuk kisha asnjë faj…por deri diku e kuptueshme që donte qetësinë e saj. Detyrohem dhe shkoj sërish tek shoku im i ngushtë, i cili më tha që nuk takohej më me nënën e djalit tim.

Disa javë isha në qetësi, thuajse gjërat kishin filluar të normalizoheshin. Por një ditë të bukur, më bie tel dhe dëgjoj ish të dashurën time duke bërë seks me babanë tim…kjo ishte gjëja më e keqe dhe më e urryer që më ndodhi.

Dukej sa ata më kishin marrë gabimisht në tel por unë e regjistrova bisedën. Pasi u ballafaqova me ta për këtë fakt, ata e mohuan. Tani ish e dashura ime kërkon që përmes gjykatës të më ndalojë të shoh tim bir, pa asnjë arsye konkrete…unë kam qenë dhe jam një baba shumë i mirë”.

Përgjigjja e psikologes

Duket se ish e dashura juaj i paska bërë pak si shumë lëmsh gjërat, duke marrë përsipër edhe riskun që të bëjë konfuz edhe djalin e vogël.

Gjendja është shumë e keqe edhe për fëmijën pasi ai nuk ka një qëndrueshmëri. Ju keni shumë të drejtë që shqetësoheni, por sa i takon marrjes së djalit, kjo nuk mund të ndodhë aq lehtë pasi ju keni prova dhe kjo e kthen situatën në favorin tuaj”.