Një arsye më shumë për të bërë seks: Bën mirë për trurin

Gjatë seksit rritet prodhimi i adrenalines. Seksi gjeneron një seri të transformimeve kimike dhe vendos në lëvizje trurin.

Sipas studimeve përfitimet janë të shumta: Kujtesë e fortë, ulet dhimbja dhe stresi. Kjo është arsyeja pse duke bërë seks është një trajnim për trurin.
Seksi është një drogë e vërtetë!