Nuk i pagoi, punonjësit e Call Center-it padisin italianen për mashtrim dhe fshehje të ardhurash

Pesë punonjës të një Call Center-i në Durrës kanë paditur administratoren italiane, e cila i ka mashtruar duke mos u dhënë pagat ndaj dhe Policia e Durrësit filloi proçedimin penal në gjendje të lirë ndaj E.L. 35 vjeçe.

Kallëzimi i bë dje nga: M.K. 37 vjeçe, A.V. 41 vjeç, E. Ç. 23 vjeç, V.F. 23 vjeç dhe F.Ç. 41 vjeç,  banues në Durrës dhe pretendimi është se i ka mashtruar duke mos i dhënë pagën për punën e kryer.

35-vjeçarja italiane tani do të hetohet për veprat penale “Mashtrimi” dhe”Fshehja e  të ardhurave”parashikuar në nenet 143 dhe 180 të Kodit Penal