Përdorni këtë mënyrë për rritur penisin? Urologët: Kujdes! Është shumë e rrezikshme!

Si mund ta rrisim penisin? Një nga mënyrat është varja e peshave në organin gjenital mashkullor. Metodë kjo që është përdorur edhe nga meksikani Roberto Esquivel Cabrera, i cili njihet si burri me penisin më të madh në botë.

Megjithatë, ekspertët e shëndetit mashkullor nuk e këshillojnë këtë metodë. Jo sepse nuk funksionin, por ka rreziqe.

Stephen W. Leslie, një urolog me një përvojë rreth 30-vjeçare, citohet nga mediat britanike: Një pacient i imi e ka provuar këtë teknikë dhe për shkak të dëmtimeve të shumta të penisit që mori kishte mendime vetëvrasëse.

Sipas “Men’s Health Resource Center” (MHRC) me bazë në Florida, praktika e të varurit të peshave në penis konsumon kohë dhe është njëkohësisht shumë e rrezikshme.

Në vend të kësaj, MHRC i këshillon meshkujt që në vend të kësaj të këshillohen me mjekët nëse duan të rrisin përmasat e penisit të tyre, shkruan syri.net.