Plasin protestat, dhunë e gjak kundër Trumpit , situatë kaotike në SHBA

Përleshje me policinë, duar të gjakosura, thirrje kundër presidentit në ditën e inaugurimit, spraj kundër protestesve dhe shumë dhunë.

Kjo ka qenë pamja e parë e protestave anti-Trump ne Uashington DC, ku qindra protestues u përleshën me policinë.

Një turmë masive protestoi kundër presidentit të zgjedhur të enjten mbrëma.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4138958/Anti-Trump-protesters-pepper-sprayed-Washington-DC.html?ito=embedded
Pjese e një tjeter proteste ishin edhe disa nga njerëzit më të famshëm të Amerikës është zhvilluar gjatë mbrëmjes së djeshme në New York.

Yje të kinemasë amerikane si Robert De Niro, Cynthia Nixon, Michael Moore, si dhe shumë yje të muzikës, biznesmen dhe udhëheqës qeveritar kanë shoqëruar mijëra protestues nëpër rrugët e New York.

Gjithashtu protesta janë lajmëruar edhe në San Francisko, Los Angeles, Seattle dhe Washington.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4138958/Anti-Trump-protesters-pepper-sprayed-Washington-DC.html?ito=embedded