Prapaskenat e momenteve finale të Barack Obama në Shtëpinë e Bardhë (Foto)

Për tetë vjet, fotografi i Shtëpisë së Bardhë Pete Souza i ka dhuruar Amerikës prapaskenat nga jeta e Presidentit të ’44 të SHBA’së Barack Obama dhe familjes së tij.

Souza ka shpërndarë në Instagram fotografi edhe nga dita e sotme, dita e fundit e Obamas në Shtëpinë e Bardhë, si President.