Rama vret e ledhaton me gjakun e kurbanit të tij

Qeveria e krimit dhe e dhunës vazhdon përndjekjen e çdo zëri kundër. Qeveria që mbyll gojet e lira dhe shumon papagallet, vazhdon e godet kurbanin e rradhes. 21 janari dita e prëmtuara e drejtesis së vonuar, shenon sot padrejtesin e rradhes. Aty ku thërritet “Drejtesi” , ndodhin padrejtesitë. Rama dhunon dhe i arreston turpshem aktivistet e AK-së . Për t’mos mjaftuar kjo, media  e fsheh dhe nuk tregon dhunen që ndodhi tek Kryeministria. Pak orë më vonë Rama del në media shum indiferent ndaj asaj që ndodhi duke heshtur si nje frikacak që blen dhe shet shpirtin e të rënve sa her ti jepet rasti. E turpshme dhe e frikshme strategjia e burgosjes së fjales së lir. Ne jemi qytetarë të lir, dhe do e ngrejme zërin kundrejt cdo padrejtsie. Nuk trembet liria me arrestime të cekta. Rama po lodh dhe po frikson popullin, i çon në mjerim dhe u jep lemoshën e mbijeteses. I shtyp aty ku ngrihen dhe u bën “lavazh” truri në mediat e blera me gjakun dhe djersen e shqiptarëve.Rama vret dhe ledhaton me gjakun e kurbanit të tij .  Deshmia e këtyre padrejtëesive jan edhe fotot e më poshtme. /opozita.com
/Rugova Dunisha/