Shikojeni me kujdes këtë VIDEO/ Ja pse ky njeri është gjeni

Presidenti Donald Trump është kundërshtuar dhe kritikuar jo pak herë nga qytetarët por edhe politikanët brenda partisë së tij.

Sjellja e Trump dhe deklaratat janë ato tipare që kanë bërë më shumë përshtypje. Video e mëposhtme i përket tetorit 2016 kur ende zhvillohej fushata presidenciale amerikane.

Në një mbrëmje bamirësie ishin të gjithë të pranishëm; Presidenti Barack Obama (në atë kohë) dhe gruaja e tij Michelle, Hillary e Bill Clinton dhe Donald e Melanie Trump.

Në atë mbrëmje mbajtën fjalim të gjithë.

Por ja se çfarë Donald Trump që “gozhdoi” gjithë sallën: “Michelle Obama mbajti një fjalim dhe të gjithë e pëlqyen. Bashkëshortja ime, Melania mbajti të njëjtin fjalim dhe askush nuk tha asgjë. Nuk e kuptoj pse”.