Shkodër, grabitet dhe dhunohet shpërndarësi i picave

Një shpërndarës i picave në qytetin e Shkodrës është grabitur nga disa persona të paidentifikuar.

Autorët i kanë marrë rreth 200-300 mijë Lekë të vjetra shpërndarësit të picave, i cili u dhunua me sende të forta.

Ngjarja ka ndodhur tek ura e Bardhajve, teksa ishte duke shpërndarë picat me motor.

Policia ka nisur hetimet për të identifikuar dhe arrestuar autorët e ngjarjes.