Shpërthen këngëtarja shqiptare : “Për ziliqarët e mendjeshkurtrit, ja si kam qenë para se të isha person publik!”

Janë të shumtë personazhet e njohur të cilët së fundmi kanë rënë pre e publikimeve të faqeve të ndryshme në rrjet, të cilat ‘hapin arkivat’ duke publikuar foto të tyre para se të bëheshin të famshëm, apo edhe ndoshta ku kanë dalë jo aq bukur sa mund të shfaqen sot.

Një prej tyre është edhe këngëtarja Poni, e cila nuk ka dashur ta anashkalojë një gjë të tillë e për këtë ka reaguar menjëherë në profilin e saj në Instagram.

Pa dashur të përmendë emra konkretë, Poni është shprehur se edhe pse nuk e ka pasur ndonjëherë qëllim të flaës për këto gjëra, kërkon të sqarojë se një foto e bërë pa mendje nuk mund ta prekë atë realisht e këtë e bën duke postuar një foto të veten para shumë viteve.

“Jam e detyruar të ripostoj këtë foto para se të isha personazh publik, për t’ju përgjigjur mendjeshkurtërve dhe ziliqarëve që i argëton pa masë të gjejnë ndonjë foto ku ke dalë pa mendje apo ku fotografisë i është shpëlarë dhe ngjyra sepse aq shumë janë lodhur për ta gjetur, sado mos t’ju pëlqejë pamja ime!” – shkruan Poni.

Në fund ajo thekson se pavarësisht kësaj, qëllimi i saj i vetëm ka qenë gjithmonë këngët që ka bërë ndër vite.