Shqiptarët vazhdojnë të “çmendin” grekët, bëjnë sërish shqiponjën

Portali grek “Newsit.gr” ka publikuar sërish foto të shqiptarëve në ushtri, të cilët bëjnë shqiponjën me duar.Nuk dihet se ku janë realizuar fotot në fjalë. Ka dyshime se e gjitha kjo është një traditë në mesin e shqiptarëve që shërbejnë në ushtrinë greke, të cilët realizojnë foto, shumica e të cilave ndoshta bëhen në mënyrë të fshehtë. Pritet të ketë sërish një reagim të fortë nga ana e Ministrisë Greke të Mbrojtjes. Ndërkohë që sa më shumë acarohen grekët dhe kërcënojnë me masa, aq më shumë përhapet fenomeni i “Shqiponjës dykrenore” në radhët e ushtarëve shqiptarë që shërbejnë në armatën greke.