Skandaloze, Gjirolastra pa energji elektrike, përfshirë dhe spitalet

Rreth 80% e territorit të qyteti të Gjirokastrës është pa energji elektrike që prej mëngjesit të sotëm, si pasojë e punimeve në rrjetin energjetik.

Pa energji elektrike janë të gjitha institucionet e qytetit, duke përfshirë kopshtet, çerdhet, shkollat dhe spitalin rajonal.

Sipas OSHEE, është bërë stakimi i energjisë elektrike nga njësia e tensionit të lartë për shkak të punimeve në rrjet.

Punonjësit e OSHEE po punojnë me kapacitet të plotë, ndërsa pritet rikthimi i energjisë elektrike.