Tani mund të bëni seks në distancë. Ja aplikacioni

Telefonat e mençur kanë bërë revolucion. Por a e keni menduar që mund të bëjnë revolucion edhe në seks?

Sipas një aplikacioni të ri, ju mund të bëni seks me të dashurin/dashurën edhe nëse nuk jeni në të njëjtin vend. Love Honey, quhet aplikacioni që lidhet direkt me lodrat e seksit dhe mund të kontrollohet nga telefoni.

“Me një lodër seksi partneri juaj mund ta kontrolloj jetën tuaj seksuale pa qenë i pranishëm. Mund ta ndryshoni nivelin si të doni dhe partneri juaj ta kontrolloj nga distanca”, ka thënë menaxheri i Love Honey, Paul Jaques.

Lodra mund të kontrollohet duke e lidhur me telefon dhe më pas duke e përdorur aplikacionin. Sipas Jaques, ky aplikacion do i ndihmojë shumë çifteve që kanë lidhje në distancë.

Image