Të martën ulen sërish temperaturat dhe rinis bora

Mot i ftohtë e me reshje të dendura pritet të rikthehet sërish javën e ardhshme. Meteorologët parashikojnë se ditën e martë do të ulen sërish temperaturat në zero, dhe vendi do të mbulohet sërish nga dëbora.