Të pëlqen seksi oral dhe nuk e kupton pse ? Shkenca ka një përgjigje për këtë

Është e njohur se çdo çift parapëlqen që në jetën e tij seksuale të përfshihet edhe seksi oral, nga të dy partnerët. Gjithashtu e njohur është edhe një nga arsyet kryesore se përse pëlqehet, e sigurisht ka të bëjë me kënaqësinë që marrin të dy palët.Por ka edhe disa arsye të tjera të cilat janë të vërtetuar shkencërisht. Së pari femrat pëlqejnë të japin seks oral sepse gëlltitja e spermës i bën të mendojnë se ndihmon trupin e tyre të njihet me ADN-në e mashkullit.

E ndërsa meshkujt duan të bëjnë seks oral tek një femër sepse se fundmi është zbuluar se femrat sa më shumë marrin seks oral, aq më pak gjasa kanë të tradhtojnë partnerët e tyre.