Tmerr në Krujë, lumi Ishëm ‘pushtohet’ nga 200 koka derri

Një tmerr me sy kanë parë mëngjesin e sotëm banorët e zonës së Krujës, kur kanë parë më shumë se 200 koka derrash dhe të brendshmesh të hedhura në lumin Ishëm.

Siç bëhet e ditur banorët janë shqetësuar nga era e rëndë që po vinte nga lumi dhe kur anë shkuan për të parë se çfarë kishte ndodhur, janë tmerruar.

200 koka derri dhe të brendshmet ishin hedhur në bregun e lumit, ndërsa shumica e tyre ishin pa numër matrikulli. Nuk dihet se nga kanë ardhur këto mbetje që kanë shqetësuar banorët, pasi rrezikohet edhe ndonjë epidemi.