Trondit George Soros: Donald Trump do të bëhet një diktator

“Një mashtrues, një gjysëm politkan që do të bëhet diktator”, ky është vendimi i investitorit miliarderi George Soros për presidentin e sapo betuar amerikan Donald Trump.

Duke folur në një audiencë në darkën vjetore në Forumin Ekonomik Botëror në Davos, Soros tha se kishte besim se fuqitë zotit Trump do të jenë të kufizuara nga Kongresi.

“Ai nuk do të jetë në gjendje të shkojë shumë larg dhe të bëhet një diktator,” shtoi ai.

Soros tha se priste që zoti Trump të dështonte, shkruan “BBC”.

“Idetë që udhëheq janë krejtësisht kontradiktore. Ai ka tre drejtues stafi, në vend që këtë një dhe kabineti i tij është shumë i fragmentuar dhe lufton njëri-tjetrin,” tha ai.

One thought on “Trondit George Soros: Donald Trump do të bëhet një diktator

  • January 21, 2017 at 5:01 pm
    Permalink

    Nese flasim per diktature,ishte Soros me klikat e ti ne te gjith planetin qe o perpoqen te instalojn nje diktature panglobale te maskuar dhe kamufluar me petkun e regullave te demokracise.Por ne saje te nje populli demokratik te civilizuar e te zgjuar sic eshte populli amerikan u renua bashke me sorosin edhe qellimet e tij te rrezikshme.

Comments are closed.