Trump dhe Zonja e Parë Melania, kërcimi i parë pas ceremonisë së inaugurimit nën ritmet e Sinatras

SHBA – Kërcimi i parë mes presidentit të ri të SHBA-ve, Donald Trump dhe Zonjës së Parë, Melania Trump në ballon inauguruese u bë nën ritmet e këngës “My Way” të Frank Sinatrës.

Trump dhe Zonja e Parë Melanie përfunduan ceremoninë e gjatë të betimit me një vals në një mbrëmje gala për forcat e armatosura. Cifti presidencial kërceu nën tingujt e këngës “My Way” ndërsa me pas u shoqëruan edhe nga fëmijët e Trump.

Zonja e Parë e SHBA mahniti me fustanin e bardhë tepër elegant, që i nxirrte në pah format e saj perfekte trupore.