Ushtria Amerikane del kundër Trump në ceremoninë e marrjes së detyrës

Ushtria Amerikane ka dalë kundër skuadrës së presidentit Donald Trump në ceremoninë e betimit, ku ai merr zyrtarisht detyrën si President i SHBA-ve.

Trump1Kështu, stafi i Trump kishte planifikuar që në këtë ceremoni, të kishte një paradë ushtarake me tanke dhe raketa.

Por një gjë e tillë është refuzuar nga ushtria amerikane, e cila e ka kundërshtuar këtë lëvizje, raporton “The Independent”.

Këshilltari i Trump kërkonte një paradë të ngjashme me ato të Koresë së Veriut apo Rusisë, por nuk ia ka dalë mbanë, pasi ushtria ka dalë kundër, raporton edhe “Huffigton Post”, veç “The Independent”.