“Vajza sheqer”, që mbulohet në miliona nga pleqtë, ka të dashur, por ai…

Eshte 18-vjece, e pagëzuar si ‘sugar baby’ dhe ka gjetur mënyrën më të thjeshtë për të bërë para.

Quhet Winnie Mei dhe eshte shoqeruesja e preferuar e të moshuarve, të cilët janë gati të lënë pasurinë për të pasur shoqërinë e saj.

Ajo ka siguruar pasurinë e saj tashmë, ndërkohë që bën jetë superaktive, pasi ka edhe të dashur.

Mediat e huaja raportojnë se i dashuri i saj nuk e ka fare problem profesionin që ajo bën.