Vendos një kamera tek apartamenti i tij… shikoni sjelljen e “komshinjve” të pallatit

Keni provuar ndonjëherë të vendosni një kamer në hyrje të banesës suaj, edhe nëse jetoni në pallat? Nëse juve nuk ju ka shkuar në mendje, ky djalë ka bërë një eksperiment për të parë se cilat do të ishin reagimet e fqinjëve të tij.

Të shumtë kanë qenë personat që kanë reaguar pasi kanë parë kamerën të drejtuar nga shkallët.

Në video duket një mesogrua bionde, e cila i drejtohet kamerës dhe e godet me një çekiç. Ajo largohet dhe pak më vonë, vendin e saj e zë një person tjetër, i cili sërish mundohet të shkatërrojë kamerën.

Nuk dihet se përse i pengon kjo kamer banorët e pallatit, ama reagimet e tyre janë nga më të ndryshmet.