VIDEO e rrallë, nëna lind fëmijën me 4 këmbë e dy penisë

Një nënë 23-vjeçare  në Indi, ka sjellë në jetë një fëmijë me një mutacion shumë të rrallë gjenetik.

Fëmija ka lindur me katër këmbë dhe me dy penisë dhe madje edhe për mjekët paraqet një sfidë trajnimi i tij.

Nëna e tij e ka quajtur fëmijën “një dhuratë nga zoti” dhe është shprehur se do ta rriste fëmijën ashtu si është, pasi është shume e varfër për të përballuar trajtimet e shumta që janë të nevojshme që fëmija të ketë një jetë normale në të ardhme.