VIDEO / Glacier, një kopsht madhështor akulli

Një rajon madhështor dhe laborator për qindra natyralistë në Alaskën e Poshtme.

Shumica e turistëve, të cilët vijnë nga të gjitha anët e botës, e quajnë këtë vend ‘monument qetësie’.

Ky vend përshkohet nga një shteg alpin prej më shumë se 1,200 kilometrave dhe rruga e mrekullueshme ‘Going into the Sun’ – Rruga drejt Diellit, siç quhet ajo, dhe shtrihet deri në parkun kombëtar ‘Waterton Lakes’, Kanada. /RTV Dukagjini/

https://youtu.be/AwFxQhU9Gzo