VIDEO/ Nxënësit i bëjnë zbor mësuesit: O byt**q**, kthe përgjigje

“E duam një mësues që t’na shpjegojë, jo si ti, by**eq**”. Këto janë vetëm disa nga fjalët me të cilat nxënësit e një shkolle i drejtohen mësuesit të tyre gjatë një videoje 37 sekondëshe mbërritur në redaksinë e JOQ.

Siç duket edhe në videon e mëposhtme, nxënësit ulërasin gjatë gjithë kohës duke e thirrur mësuesin e tyre, i cili mban në dorë një libër dhe lëviz nëpër klasë.

Ndërkohë, nuk dihet se në cilën shkollë është filmuar kjo video.