Vlorë, një makinë në flakë buzë rrugës së fshatit Penkovë

Një makinë është djegur sot në rrugën e fshatit Penkovë  në Vlorë.

Makina është përplasur me bordurën e rrugës dhe aty ka shpërthyer në flakë.

Fatmirësisht shoferi ka arritur të dalë në kohë dhe të shpëtojë.