NUK DO TA BESONI / “Hape kamerën se do të tregoj diçka”, vajza nga Tirana “shokohet” pas veprimit të djalit

Nuk është habi të të shkruajnë ditët e sotme në rrjetet sociale persona të panjohur. Ka nga ata që mendojnë se të shkëmbesh foto e video është diçka normale, përderisa janë opsionet dhe mundësitë dhe i shohin këta media si mundësi për të kaluar kohën dhe për të “gjuajtur”.

Një vajzë nga Tirana është acaruar kur një person i ka shkruar pa pushim dhe e ka bezdisur për ditë me radhë.

Ditën e sotme duket se biseda ka shkuar dhe më tej, kur ai i ka treguar më shumë, pa i interesuar se është në një internet-kafe.

Vajza ka dërguar bisedat e realizuara me djalin, emrin e të cilit e ka fshehur për shkak se ka publikuar fotografitë e tij dhe mendon se mund të identifikohet lehtë.

Ky personi me shkruante… me besdiste pa e njohur, kerkonte te fliste, sic mund ta shikoni dhe nga fotot. Pasi me acaroi ndodhi qe i hapa kameren pa dashje, shiko cfare nxorri idioti”, shkruan ajo në inbox teksa dërgon dhe fotot e bisedës dhe fotot +18 të personit që e bezdiste.