Ish-kryetari i LSI ka një mesazh të rëndësishëm për Kryemadhin

Ish-kryetari i LSI-së Petrit Vasili nëpërmjet një postimi në facebook , ka dhënë një mesazh të rëndësishëm për Monika Kryemadhin, duke i thënë që ajo është një lidere e lindur me aftësi të veçanta.

 

“Monika Kryemadhi mishëron cilësitë më të shkëlqyera për këtë detyrë të lartë. Me ritmin, energjinë, këmbënguljen dhe kreativitetin e spikatur, Monika është një lidere e lindur dhe LSI, nën drejtimin e saj, do të vazhdojë të eci shumë përpara e te rritet pa u ndalur.”