Pas “fshesës” në shëndetësi qytetarët i kërkojnë Ramës “kokën” e Ilir Beqajt, por…

Këtë mesditë kryeministri i kërkoi drejtuesve të isntitucioneve shëndetësore të vendit dorëheqjen brenda 24 orëve por nuk ka vonuar dhe të shumtë kanë qenë komentuesit në rrjetin social, që i kanë kërkuar Ramës kokën e ish ministrit të Shëndetësisë Ilir Beqaj.
Por, ndryshe nga fjalori i ashpër që kryeministri përdori kundrejt drejtuesve të spitaleve të vendit, për Ilir Beqajn Rama ka mbajtur të njëjtin qëndrim që ka patur për rreth 4 vitet e tij si ministër i Shëndetësisë.

Kryeministri Rama e ka mbrojtur Beqajn duke ju përgjigjur në këtë mënyrë komentuesit, i cili i kërkoi në profilin e tij në rrjetin social, “kokën” e ish ministrit, ashtu siç Rama kërkoi “kokat” e drejtorëve të spitaleve rajonale