Prapaskenat e ‘Egjelit’, aktorët zbulojnë a po vazhdojnë xhirimet (Video)

Njëri nga serialet më të pëlqyera vendore është “Egjeli” me aktorët Vedat Bajrami, Mensur Saftçiu dhe Osman Azemi.

Ekipi i emisionit Mirage ishte pjesë e xhirimeve të njërës episod të “Egjelit”, ku aktorët dhanë edhe intervistë të shkurtër për Mirage.

Ndër të tjera, ata zbuluan edhe nëse seriali do të vazhdojë me xhirim gjatë verës apo do të ndërpritet tani.

Ndiqeni videon e mëposhtme dhe mësoni më shumë detaje nga “Egjeli”.