Tragjedi në Podujevë/ Shkon për t’i hapur varrin kushëririt të vdekur, ndërron jetë edhe vetë

Kishte shkuar për t’i hapur varrin familjarit të vdekur, por vdekja ia kishte ndaluar punën në gjysmë.

Xhemajl Xhemajli, 33-vjeçar, po bënte gati varrin për kushëririn Sejdi Sejdiun që pas një sëmundjeje kishte ndërruar jetë vetëm dy orë më parë, por në varrin e tij pësoi infarkt në zemër dhe ndërroi jetë.

Familjarët dhe të gjithë banorët e fshatit Dobratin, e përjetuan rëndë humbjen e dy familjarëve brenda të njëjtës ditë.

Pas rastit tragjik, varrimi për të dy ata u vendos të bëhej bashkë.

Shiu që nuk pushoj për asnjë moment, nuk i ndaloj gjithë njerëzit që të vijnë për t’ua dhënë lamtumirën e fundit. /Tribuna Channel/