Pazari i Ri në Tiranë, gati për të pritur vjeshtën

Pas një vere plot me aktivitete të panumërta në çdo orë të ditës, duke tërhequr mjaft vizitorë vendas dhe të huaj, Pazari i Ri i është nënshtruar këto ditë pastrimit të tij të plotë.

Punonjës të shumtë kanë nisur larjen dhe dizinfektimin e sheshit kryesor ku organizohen panaire dhe ngjarje të shumta artistike, ndërkohë që vëmendje i është kushtuar dhe pastrimit të stolave apo të bordurave të ndryshme.

Pazari i Ri, i cili konsiderohet si një nga xhevahirët e rinj që i është shtuar Tiranës pas rehabilitimit të plotë nga ana e Bashkisë së Tiranës, është tashmë gati për të pritur vjeshtën me akoma më shumë gjallëri.

Sot janë mëse 300 subjekte të cilët kanë vendin e tyre në këtë strukturë të re, 135 tregtarë të fruta-perimeve, 25 janë tezgat që kanë si specialitet tregtimin e mishit e të peshkut, në tregun e restauruar otoman të peshkut.

Lexo më shumë në: http://www.gazetaexpress.com/lajme-nga-shqiperia/pazari-i-ri-ne-tirane-gati-per-te-pritur-vjeshten-me-akoma-me-shume-gjalleri-441856/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright