Del foto e parë me fytyrë e të voglit Zaho, vajza e Linda Ramës ‘thyen’ rregullin

Zaho ka bërë tashmë 3 vjeç, por fytyrën e tij nuk e kemi parë ende. Kryeministri Edi Rama kujdeset gjithmonë mos ta tregojë fytyrën e djalit në fotografitë që publikon duke ruajtur privatësinë e të voglit.

Kryeministri Rama me Zahon

Megjithatë motra e Zahos, Rea Xhillari e ka thyer paksa rregullin duke publikuar një foto ballore të vëllait.

Rea Xhillari me Zahon

“Lumturi, fëmijët”, shkruan Rea krahas fotos ku shihet me Zahon duke u rrotulluar të lumtur.

Postimi i Reas

Rea Xhillari me Zahon

Rea Xhillari

Kryeministri Rama me Zahon dhe Linda Ramën

Kryeministri Rama me Zahon

Kryeministri Rama me Zahon

Kryeministri Rama me Zahon

Kryeministri Rama me Zahon

Kryeministri Rama me Zahon

Kryeministri Rama me Zahon