Ideja që po ndryshon shërbimin e teknikut në shtëpitë tuaja

Shpeshherë është më e vështirë të gjesh një elektricist apo hidraulik se sa një jurist në Tiranë. Metropoli shqiptar po shkon drejt 1 milionë banorë dhe nevoja për shërbim cilësor, në kohë dhe pa kosto ekstra për çdo problem elektrik apo hidraulik në shtëpinë tona është gjithnjë e kërkuar. Por së fundmi një shërbimi i ri po ndryshon këtë shërbim duke fituar vëmendje dhe sukses. Treshi.al është një iniciativë e disa të rinjve në Tiranë të cilët në bashkëpunim me profesionistë të lirë në Tiranë bëjnë të mundur që në çdo moment, vetëm me një telefonatë, shërbimi i elektricistit, hidraulikut apo teknikut të kondicionerit të vijë menjëherë pas një kosto ekstra. Tashmë treshi.al ka fituar vëmendjen e disa investitorëve të cilët duan ta kthejnë në një shërbim për të gjithë vendin.

One thought on “Ideja që po ndryshon shërbimin e teknikut në shtëpitë tuaja

Comments are closed.