Njoftim i OSSHE/ Oraret dhe zonat pa energji elektrike më datat 8-9 gusht në kryeqytet

Tirana do të kufizohet më të tjera ndërprerje energjie në dy ditë në vazhdim.

Njoftimin e jep OSSHE, e cila ka shpërndarë edhe një grafik të orareve dhe rrugëve që do të përballen me mungesën e energjisë.

Njoftim për abonentët Tiranë

Datat 8-9 GUSHT

Në vijim të punimeve për rikonstruksionin e kabinave, në datat 8-9 gusht do të punohet në disa zona të kryeqytetit e për pasojë do të stakohet energjia në këto orare

8 gusht

09:00-15:00

rruga “Sokrat Miho”, zona Fushë Mëzez, rruga e Durrësit, rruga “Milan Shuflaj”,: Bulevardi “Gjergj Fishta” pjesërisht, rruga “Sami Frashëri” pjesërisht, pranë Drejtorisë së Policisë Tiranë, rruga “Urani Pano”, bulevardi “Zogu I” pjesërisht, pranë “Veve” Center, zona midis rrugës “Ali Demi” dhe rrugës “Anastas Kullurjoti”

09:00 deri 9:30

Zona midis rrugës “Siri Kodra” dhe rrugës “Karl Gega”, rruga “Ferit Xhajko”, rruga “Gjon Buzuku”,

10:00 – 10:30

rruga “Haxhi Hysen Dalliu”,  rruga “Petro Marko” , rruga “Ferit Xhajko”, rruga “Memo Meto”

11:00 -11:30

rruga “Hasan Ceka”, pranë rrugës “Don Bosko” , : rruga “5 Maji” pranë Medresesë,

12:00- 12:30

rruga “Ferit Xhajko”, rruga e Dibrës pranë Medresesë,

9 gusht

09:00-15:00

rruga “Vëllezërit Manastirli”,  rruga “Muhamet Gjollesha”, pranë Drejtorisë së Tatimeve dhe Sigurimeve Shoqërore, ruga “Tefta Tashko Koco”,  zona tek rreth rrotullimi Kodër Kamëz,  rruga e Dibrës tek Medreseja, rruga “Petro Marko” rruga “Asim Vokshi”

09:00-13:00

zona Mëzez,

13:00-15:00

rruga “Ali Bakiu”, rruga “Teodor Keko” pranë rreth rotullimit të ish-Doganës