VIDEO/ Zbulimi i ri, po krijohen robotë që janë të aftë për sex, harrojeni gruan tani..

Inxhinieri Sergi Santos ka krijuar robotin e ri kukull, të quajtur Silicon Samantha e cila mund të kalojë nga versioni i familjes në seks.

Shpikësi spanjoll ka treguar se roboti është i pajisur me sensorë të ndryshëm që përfshijnë një vaginë dhe gojë funksionale. Samantha flet me theks amerikan dhe thotë fraza të ndryshme seksuale.

“Normalisht ajo pëlqen ta puthin dhe gjithmonë përgjigjet. Ajo ka një mënyrë bashkëveprimi pasi mund të jetë romantike, familjare dhe me dëshirën tuaj, mund të bëhet seksuale,” – ka thënë ai për Dailymail.

Për ta blerë një kukull të tillë, e cila vjen në 18 lloje të ndryshme të trupit të femrës kushton rreth 6.500 dollarë.https://youtu.be/5q-8YSDIcxw