Arkeologët zbulojnë varre 2 mijë vjeçare në Tiranë

Puna për ndërtimin e një rrjeti ujësjellësi pranë Mozaikut të Tiranës ka nxjerr në pah disa mbetje arkeologjike në kryeqytet.

Arkeologët kanë mundur të mbledhin mbetjet të cilat duket se i përkasin një skeleti njeriu. Megjithatë, ata kanë ngritur shqetësimin për praninën e arkeologëve dhe ekspertëve të tjerë në vendin ku po kryhen punimet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *