E bezdiste zhurma, shqiptari i infektuar me COVID-19 i fik respiratorin pacientit grek dhe i merr jetën

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në shtetin fqinj, Greqinë, ku një pacient 60 vjeç me origjinë shqiptare i infektuar me COVID-19, i shkaktoi vdekjen një pacienti tjetër, duke i fikur respiratorin pasi e shqetësonte zhurma.

Burri 76-vjeçar me origjinë greke, sipas mjekëve humbi jetën në rrethana tepër të pashpjegueshme pasi gjendja e tij shëndetësore ishte drejt përmirësimit.

Vetëm pas hetimeve të kryera zbuluan se 60 vjeçari shqiptar i kishte fikur respiratorin, duke i shkaktuar vdekjen si pasoje e mungesës së oksigjenit.

Veprimin e rëndë shqiptari e justifikoi me pretendimin se e bezdiste zhurma e respiratorit.

Për shkak se aktualisht është i infektuar me koronavirus, policia greke ende nuk e ka arrestuar shqiptarin, ndërsa po hetohet nëse ai ka probleme psikike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *