E ëma emocionon Linda Rein: Jam krenare për ty, je vajza që çdo prind do dëshironte ta kishte

Në studion e “Ftesë në Pesë” Linda Rei është suprizuar në mënyrën më të bukur nga personi më i rëndësishëm në jetën e saj, e ëma.

Përmes një video-mesazhi e ëma i dedikoi asaj fjalët më të ëmbla. Gjithashtu ajo i tregoi Lindës së sa shumë krenare është për të dhe ajo është vajza që çdo prind do dëshironte të kishte.

“Jeta është dhuratë nga zoti dhe askush nga ne nuk ka të drejtë të ndërhyjë në zgjedhjet që fëmijët tanë bëjnë. Ne prindërit duhet ti duam fëmijët tanë pa kufi  në të gjitha zgjedhjet, në të gjitha gabimet. Unë jam krenare për Lindën. Është jeta ime, është drita ime. Nuk kam fjalë, nuk më vijnë fjalët. E dua në mënyrë të pambaruar. Është vajza që çdo nënë do kishte dëshirë ta kishte pranë”- tha ajo, fjalë të cialt emocionuan Lindën.

Shpesh herë Linda paragjykohet nga opinion publik për shkak të orientimit të saj seksual, mirëpo ky fakt nuk e ka peguar atë që të vazhdojë të jetojë jetën ashtu si vetë ajo dëshiron.