Nevina Shtylla e ka shumë xheloz…. prandaj është zhdukur nga ekrani

Moderatorja e njohur Nevina Shtylla, në një intervistë ka zbuluar planet që ka për të ardhmen dhe karrierën.

Dihet tashmë që Nevina ka zgjedhur që të bëj një pauzë nga ekrani, e ftuar në “top Albania radio” ajo ka tregaur edhe arsyen e kësaj pauze.

“Jam duke u marrë me dy tre angazhime të mijat, kam patur në plan që të krijoj edhe diçka timen, një ‘brand’ timin. Kam përshtypjen se është bërë pak kshu si klishe, që kur tërhiqesh nga emisioni ose bën një fëmijë ose një ‘brand’. Unë jam në një moshë për të bërë një ‘brand’.

Jam duke u munduar që ta sjell shumë shpejt, jam duke u munduar që të sjell diçka të re, ndryshe, është një produkt që vjen për herë të parë si i konceptuar në Shqipëri sepse prodhimin do ta ketë në Itali,” tha ajo.