Perla nga fushata, kandidati i LSI ka numrin më me fat në listë: 23 në Kinë ishte mashkulli ideal, gjaku qarkullon për 23 sekonda…

Kandidati i LSI-së në Tiranë, Lemi Muçaj beson se i ka rënë numri më me fat në listën e garuesve për deputetë në Tiranë.

Ai mban numrin e 23-të në listë, ndaj edhe në Facebook-un e tij ka renditur disa fakte që tregojnë se sa i veçantë është ky numër sipas tij. Lemi Muça thotë se 23-shi në kulturën Kineze identifikonte mashkullin ideal.

Ja çfarë shkruan ai:

Nr 23 është nr Fati

Sipas Fesë Islame Muhamedit i ka zbritur Kurani gjatë 23 viteve.

Në Kinën e lashtë nr 23 tregonte mashkullin ideal.

Gjaku bën qarkullim të plotë tek njeriu për 23 sek.

Çdo prind i jep fëmijës nga 23 kromozome, dhe është kromozoni i 23-të ai që përcakton gjininë.

Postimi në rrjetet sociale i Lemi Muçës

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *