PO NDODH: Qindra emigrantë duke fjetur në Aeroport, për shkak të grevës që organizon vëllai Jorida Tabakut i mbështetur nga Ilir Meta

Greva e Rinasit e mbështetur nga PD-LSI ka sjell bllokimin e mijra emigrantëve,

Kjo foto është marrë në Terminalin e Aeroportit Londrës ku qindra shqiptarë po flenë në Aeroport

Pavarsisht halleve dhe problemeve të emigrantve Presidenti Meta dhe Lulzim Basha janë të vendosur të arritjen e objektivit, për riciklimin e tyre në pushtet. Disa media sapo kanë publikuar informacione se vëllai Jorida Tabakut mund jetë strumbullari i grevës në Rinas.