Publikohet lista me 20 të famshmit më të paguar në Instagram: Kush ia mori Kylie-t vendin e parë!

Si çdo vit, Hopper HQ ka përpiluar një listë me shumën e parave që mund të ngarkojnë njerëzit e famshëm për çdo postim. “Instagram Rich List” – lista e fundit “e të pasurve në Instagram” përmban emrat më të mëdhenj në Hollywood. Vitin e kaluar, vendin e parë e kryesonte Kylie Jenner, e cila këtë vit fiton rreth $986,000 për një postim të sponsorizuar.

Sidoqoftë, Kylie është rrëzuar nga froni dhe tani, numri një i momentit është “The Rock”, aktori Dwayne Johnson, i cili merr $1,015,000 për postim.

Lista vijon si më poshtë:

1. Dwayne Johnson, “The Rock”

2. Kylie Jenner

3. Cristiano Ronaldo

4. Kim Kardashian

5. Ariana Grande

6. Selena Gomez

7. Beyonce

8. Justin Bieber

9. Taylor Swift

10. Neymar

11. Lionel Messi

12. Jennifer Lopez

13. Nicki Minaj

14. Kendall Jenner

15. Khloe Kardashian

16. Miley Cyrus

17. Kourtney Kardashian

18. Kevin Hart

19. Demi Lovato

20. Rihanna