VIDEO/ “Godite në gojë dhe në hundë, ne jemi mbretër”, Conor McGregor “masakrohet” në rrjetet sociale, mëson djalin e vogël të godasë fëmijët e tjerë

DUBAI-Conor McGregor shokon të apasionuarit e UFC. Luftëtari irlandez, nëpërmjet një postimi të shkurtër në rrjetet sociale, ka publikuar një video ku kurajonte djalin e tij vetëm 3-vjeç të godiste një fëmijë tjetër me grusht. Dy herë kampioni i UFC ndodhet në Dubai ku luftëtari është duke pushuar me familjen e tij.

McGregor i tregon Conor Jr gjerdanin e tij të artë, para se të pyesë djalin e tij se ku e goditi fëmijën tjetër. Kur McGregor Jr i drejtoi shpinën, Conor i thotë djalit të tij se ata janë “mbretër”, duke i kërkuar që të shajë këdo për hakmarrje.

Conor McGregor më pas i thotë djalit të tij që “ta godiste në gojë” dhe të përdorte aftësitë që ai i kishte menduar për stërvitje. “Godite përsëri. Ku do ta godasësh? Godite atë në gojë … shko godite atë në gojë dhe në hundë kampioni im. Duhet të jesh më i shpejtë, prandaj stërvitemi, ”thotë McGregor në videon e tij.