Video/ Rama xhiro me grupin e motoristave holandezë në Kolonjë

Kryeministri Edi Rama ka zgjedhur të bëjë xhiro me motor në Kolonjë. Në qendër të qytetit ndodheshin një grup motoristësh holandezë, me të cilët kryeministri bëri një xhiro të shkurtër mbi motor.

Kryeministri Edi Rama në dy ditët e fundit ndodhet në qarkun e Korçës ku ka zhvilluar takime elektorale me qytetarët në kuadër të zgjedhjeve parlamentare të 25 prillit. Rama iu ka kërkuar një mandat të tretë shqiptarëve, duke thënë se PS është e vetmja forcë politike që mund të sigurojë vaksinat anti-COVID dhe të përfundojë procesin e rindërtimit.