Fitoi rekord votash në Tiranë, a ndihet Fatmir Xhafaj tani më i fortë në PS? Ish-ministri flet për herë të parë

Fatmir Xhafaj, ish-ministër dhe deputet i Partisë Socialiste, arriti që në këto zgjedhje të marrë rekord votash në Tiranë, duke thyer herësin për të siguruar një mandat në Kuvendin e ri.

I renditur në vendin e 23, ai theu herësin duke marrë 16.693, dhe i mori mandatin kolegut Fidel Ylli, në vendin e 15.

Sot, Xhafaj ka shkuar në Parlament bashkë me kolegët e tjerë, në seancën e parë që mbahet pas zgjedhjeve të 25 prillit. Gazetarja Fjorela Beleshi e ka pyetur ish-ministrin socialist nëse tashmë ndihej më i fortë brenda radhëve të partisë, duke qenë se arriti të konfirmonte mbështetjen e qytetarëve me votë.

Pyetje: Si ndiheni tani rezultatit të 25 prillit?

Xhafaj: Si para 25 prillit

Pyetje: Po a ndiheni më i fortë tani në PS?

Xhafaj: Nësë kam qënë i fortë para 25 prillit, ashtu ndihem edhe tani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *