Gjenerali amerikan i bën dhuratën speciale, Rama: Këtë do t’ja jap djalit

Kryeministri Edi Rama së bashku me gjeneralët e lartë të SHBA dhe ambasadoren Yuri Kim kanë inspektuar brenda mjetet ushtarake të cilat do të përdoren gjatë stërvitjes “Defender 21”.

Njërit prej gjeneralëve amerikanë, Rama i dhuroi një postër në të cilin portetizohej presidenti amerikan Ronald Reagan.

Ndërsa, gjenerali i dhuroi kryeministrit një medalje të cilën Rama tha që do t’ja dhurojë të birit,  Zahos.

“Këtë do t’ja jap djalit. Ka një vend special ku i vendos. Më thotë se këto janë gjërat më speciale që kam”, tha Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *