Policia në të gjithë vendin merr sot dozën e dytë të vaksinës anti-Covid

Punonjësit e Policisë së Shtetit kani nisur sot të marrin dozën e dytë të vaksinës kundër koronavirusit.

Punonjësit e Policisë janë kategoria më e riskuar, pasi kanë qenë dhe janë gjatë gjithë kohës në vijën e parë të zjarrit në luftën për parandalimin e përhapjes së COVID-19.

Tani me dozën e dytë ata do të jenë të mbrojtur nga virusi.

“Nisi sot faza e dytë e vaksinimit të punonjësve të Policisë së Shtetit, për marrjen e dozës së dytë të vaksinës.

Brenda pak ditëve, punonjësit e Policisë në të gjithë vendin do të marin dozën e dytë të vaksinës.

Punonjësit e Policisë janë kategoria më e riskuar, pasi kanë qenë dhe janë gjatë gjithë kohës në vijën e parë të zjarrit në luftën për parandalimin e përhapjes së COVID-19,” njofton policia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *