Ramush Haradinaj: Nëse Kosova nuk anëtarësohet në NATO, duhet të bashkohemi me Shqipërinë

Ish kryeministri Ramush Haradinaj ka deklaruar sot se nëse Kosovës nuk i mundësohet anëtarësimi në OKB dhe në NATO, duhet të bashkohet me Shqipërinë.

Ai u shpreh se nëse Shqipëria është në NATO, atëhere edhe Kosova duhet të jetë pjesë e kësaj Aleance.

Këtë deklaratë Haradinaj e bëri gjatë gjatë manifestimit qendror në Verrat e Llukës së Deçanit, aty ku është bërë pajtimi i gjaqeve 22 vite me parë.

“Shqiptarët kurrë në jetë nuk kanë qenë më afër një organizimi të sigurt, çfarë është NATO. Shqipëria është në NATO e ne jemi afër NATO-s, edhe Kosova duhet të jetë në NATO….Nëse i pamundësohet Kosovës anëtarësimi në OKB dhe në NATO, ne duhet të bashkohemi më Shqipërinë”, u shpreh Haradinaj, raportojnë mediet në Kosovë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *