KRYEFAQJA » LAJME » Sport

Sport

Muhamet Përmeti, një dokumentar për legjenden “Pata”

Muhamet Përmeti ose legjenda “Pata”. Ky është dokumentari i Radio Televizionit Shqiptar dhe gazetarit sportiv Dëfrim Methasani, që dje është promovuar në kryeqytet. Në prani të shumë figurave sportive, aty ku mbizotëronte basketbolli, por dhe gazetarisë sportive në vend të tillë, është shfaqur për herë të parë ky dokumentar. Një …

Më shumë